top of page
Radar_sticker_ROZE_samenwerking.png

CONNECT & CREATE

RADAR connecteert workshopgevers met organisaties. Leer met Connect & Create hoe je je creatief talent kan inzetten om je eigen workshops te geven in RADAR. 

Je bent bezig met beeld/dans/muziek/woord of theater? Heb je zin om dit talent door te geven in de vorm van een workshop? Of ben je al een workshopgever op zoek naar netwerk? Dan is Connect & Create de place to be.

Radar_sticker_WIT_uitroepteken.png

ONTDEK DE WORKSHOPS

 

Ben jij leerkracht of jeugdwerker? Wil je iets creatiefs doen met je groep of klas en heb je nood om buiten de schoolmuren te breken? Dan is Connect & Create iets voor jou! Ontdek hier de workshopgevers van RADAR. 

Geef een workshop!


Leer hoe je je creatief talent kan inzetten om workshops te geven in RADAR. We leren je de kneepjes van het vak, tips en tricks waardoor je hierna je eigen workshops kan geven of verfijnen.

Iedereen welkom


We leren, inspireren en connecteren van en met andere workshopgevers. Je kan doorgroeien om een professionele workshopgever te worden.

Wakosta?!

Je wordt lid van onze vaste community en krijgt kansen om betaalde workshops te geven aan verschillende organisaties in de gebouwen van RADAR. Je wordt uitbetaald naargelang 3 verschillende modellen. Van starter tot professional.

Hoe werkt het?

Stel je kandidaat als workshopgever via onderstaand formulier.
Een consulent van RADAR neemt daarna contact met je op!

geef een workshop
bottom of page