bg.jpg

CORONA

Alleen samen kunnen we de verspreiding van het coronavirus tegengaan. #2800love


RADAR NEEMT EXTRA MAATREGELEN

Update 26 maart 2021

Wij volgen de algemene maatregelen voor de brede sector cultuur. Wij raadplegen hiervoor basisprotocol voor Cultuur, sectorgids professionele kunsten, sociaal cultureel werk en amateurkunsten.


#Samen tegen corona:

 

RADAR kan wegens de huidige corona maatregelen enkel werkruimte bieden aan kunstenaars en organisaties die aan cultuurprojecten werken met een professioneel en economisch doel.

  • de ateliers en werkruimtes zijn vanaf 4 januari beperkt open. 

  •  geen activiteiten voor deelnemers zoals workshops, infomomenten en rondleidingen

  •  geen evenementen voor publiek
     

Het RADARteam blijft wel beschikbaar!

 

Raadpleeg het draaiboek voor meer informatie over de voorwaarden en richtlijnen voor veilig ruimtegebruik. OPGELET: We starten op dit moment geen nieuwe ruimte aanvragen op, tot we meer duidelijkheid hebben over het einde van de afgekondigde pauzeknop. Dit vermijdt extra rondleidingen op de locatie. We proberen hiermee onze bijdrage te leveren in het beperken van de risico’s op besmetting. 

Heb je een vraag, een geweldig projectidee, zoek je advies of informatie? Contacteer het RADARpunt we helpen je verder via telefoon of digitaal gesprek.
 

Onze steun aan iedereen die het moeilijk heeft en in het bijzonder aan de jongeren, Mechelse artiesten, kunstenaars en alle cultuurprojecten in onze stad.

Draag zorg voor elkaar.
Het RADAR-team


 

 

Hanswijkstraat 30 - 2800 Mechelen   

015 29 80 96 - radar@mechelen.be 
BE 0207 499 430

Schrijf je in op onze nieuwsbrief